Gitaarschool

Mijn kennis en ervaring als gitarist en leraar probeer ik over te brengen in een gemoedelijke sfeer. Speelplezier en genieten van het leerproces staan voor mij voorop! De lessen zijn zo ingericht dat er aansluiting is met een toelating op het conservatorium.  Natuurlijk hangt dat wel af van je vaardigheden en muzikale mogelijkheden. Het is mogelijk  om eerst een tijdje een gitaar te lenen (mits op voorraad) om te proberen of dit is wat je wil. 

‘Ik geef gitaarles in Appingedam, Delfzijl en Ten Boer. Zowel Klassieke muziek, lichte muziek als popmuziek.  Sinds september 2016 ben  ik werkzaam als docent klassiek gitaar bij Bij Vrijdag in Groningen. Voorheen was dit de stedelijke muziekschool.  Ik heb door de jaren heen op verschillende muziekscholen lesgegeven. In vaste dienst (IVAK Delfzijl), maar ook als invaller (Uithuizen, Coevorden, Groningen, Zwolle).

Ik geef les in het schitterende dorpje Uitwierde, waar het ook zeker de moeite waard is om een stukje te wandelen. In de  brede school  Ten Boer (de Huifkar) en in Appingedam.

Website: gitaarschool bert klok